0 item(s)

Statiegeld

Op alle brandstofpompen en injectoren zit statiegeld. Door het statiegeld systeem sparen we het milieu en daar werken wij bij Perdok graag aan mee. Daarom hebben wij het ‘groen label’ in het leven geroepen. Dit houdt in dat we zelf de producten reviseren. We zijn hiervoor door BOSCH gecertificeerd. De gereviseerde producten verkopen we met dezelfde garantievoorwaarden als een nieuwe. Goed voor het milieu en goed voor uw portemonnee!


Alle producten vertegenwoordigen een vaste waarde aan statiegeld. Hieronder vindt u een overzicht van het statiegeld op uw product: 

  • Brandstofpomp:      € 300
  • Injectoren:            € 50


‘Back in Box’

Uw oude product kunt u gratis naar ons verzenden. U kunt hiervoor de doos gebruiken waarin wij uw nieuwe product leveren. Hierin zit ook een retoursticker die u op de doos plakt. Vervolgens kunt u het pakket op het dichtstbijzijnde PostNL afleverpunt afleveren.

  

1         2.             3. 

 

De producten moeten wel in zodanige staat zijn dat ze gereviseerd kunnen worden. Bij inname zullen we dit controleren. Als uw product bruikbaar is voor revisie dan storten we het statiegeld binnen 1 week na ontvangst terug op uw rekening.

Meer dan 95% van alle producten die wij innemen zijn geschikt voor revisie. De fabriekseisen hebben we voor u in een PDF bestand gezet die u kunt downloaden door hier te klikken. Twijfelt u over de staat van uw product of heeft u vragen neem dan contact met ons op.