0 item(s)

Over ons
 
Sinds 1969 staan de klant en het oplossen van technische problemen centraal bij het familiebedrijf Perdok.

 

Met een groot team van technische vakmannen staat Perdok 24 uur per dag en 7 dagen per week klaar om technische problemen op te lossen.


Wat Perdok uniek maakt is het feit dat het bedrijf zowel een technisch service center als een technische groothandel is. Hiermee is de klant verzekerd van een snelle en vakkundige oplossing tegen de beste prijs. Perdok is gevestigd aan de A28 in Assen waar het kantoor, de service werkplaats, het winkelmagazijn en de technische groothandel in één pand van 2500m2 zijn onder gebracht. 
“24 uur per dag en 7 dagen per week lossen we technische problemen op. Dat zit in ons DNA. We hebben het van huis uit meegekregen. Wij snappen goed dat continuïteit essentieel is voor uw bedrijf. Ons team van technische specialisten repareert, reviseert en onderhoudt uw materieel. Het is onze passie! Perdok maakt dat het werkt.


Heeft u ideeën over hoe we onze service kunnen verbeteren? Ik wissel graag van gedachten met u. Mail naar wimjaap@perdok.nl Graag tot snel, Wim Jaap Perdok